Zumba!!! :D

 
 
Har just kommit hem från ett Zumba pass!
Å jäklar va roligt och svettigt det var idag!!! :D
 
Att jag inte bara ger mig iväg och dansar mer igentligen man blir ju så jäkla glad av de! :D

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bitter

Idag är jag så jävla bitter på livet alltså...  Har som tur inte vart de hela dagen utan de börja nu på kvällen. Var å käka födelsedags pizza som ulli bjöd mig på :)

Sen när det vart dags att åka hem hade jag verkligen ingen lust till att åka hem.. Hur kul är de på en skala å åka hem å sätta sig i soffan å glo helt ensam?
Hade ju kännts bättre om jag visste att det skulle komma hem nån.
Just nu är jag rätt trött på att vara själv.. Får panik på att tiden bara rinner iväg! Är ju för fan 29 år nu! Och är fortfarande singel och lever som om jag vore 20 typ...  Gaah hur jävla svårt ska de va å hitta nån igentligen?! 
Nä nu ska jag gräva ner mig i sängen å hoppas på att jag vaknar på rätt sida i morgon! 
Natti!!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Födelsedag!



Jaha då vart man hela 29 år idag då! ☺️ Känns väl inge speciellt! Känns ju fortfarande som om man vore 25 eller nått! Kommer från och med nu stanna på den åldern 😜✌️ Haha

Dagen började redan kl 6 i morse då min kära far tyckte han skulle vara rolig och ringa och väcka mig 😜 sedan  8,40 ringde min kära mormor å väckte mig så då tyckte jag att e va väl lika bra att gå upp! Så jag åkte iväg å tränade lite. Sen blev de mys frulle med ozzie  och ett avsnitt av satc! Efter de blev de födelsedagsfika med malin M :) hon fyller ju också år idag! Så det har blivit lite av en tradition att vi ska ses på våran dag 😃🎈
Sen när jag kom till jobbet hade mina chefer köpt en tårta till mig!! 😃✌️🍰👆 
Och vid sju kom min kära BFF carro med mat till mig å henne! Det blev kyckling med chasewnötter! AS gött ju! Fick även massa fina presenter! 😘 det ända som fattas nu är ju den där levande skeden!! 😜 alla borde ha rätt till att få skeda på sin födelsedag! Eller hur?! 

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Singel vs Förhållande

Idag så pratade jag med en av mina systrar.
Hon " klagade" på sitt förhållande. Alltså det här med att vem som ska städa å vem som ska diska, hon gör si och han gör så osv.. Ni förstår vad jag menar.
Jag brukar även lyssna på mina andra nära och kära (vänner) på sina "problem" med deras förhållanden. 
OCH det är i sånna där lägen jag bara känner: "guud va skönt det är att vara singel!" :P
Men så är det väl alltid! När man har ett förhållande så vill känner man väl ibland att man skulle vilja vara singel. Och när man är singel så känner man ju att man bara skulle vilja ha nån så att man slipper vara själv.
Men så är väl livet med allt igentligen. Det man inte har vill man ha och de man har vill man inte ha.
Märkligt igentligen!
 
Jaa det var min fundering idag! :)
Nu blir det Mia på Grötö och i morgon blir det en tur till skövde! :D

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag kväll

Jag har tillbringat min fredags kväll på jobbet (slutade kl 20.00) sen åkte jag direkt hem och gjorde en del marängtårta och båda fyllningarna till tårtan. Sen hann jag faktiskt diska å så. Känns så jäkla gött att jag lyxats ta tag i saker och ting ditekt när jag kom hem från jobbet  även om det är rätt sent 😃✌️ 

Och igår lyckades jag klicka på beställ knappen för en nu iphone! Woop woop 👍😃

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Alla dessa beslut!!

Jag har funderat väldigt länge på om jag ska köpa mig en iphone 5. Å första gången jag var inne på tele2s sida å skulle beställa en så vart jag för snål 😜 andra gången jag var inne å skulle beställa så tyckte jag att de vart träligt å binda upp sig i två år!! Haha tredje gången jag skulle beställa,vilket var idag så visste jag inte vilken färg jag skulle ta. Och sen kom jag på att jag inte visste om jag skulle ha kvar tele2 eller om jag skulle byta operatör?! 

Såå det blev ingen idag heller! Hahaha 😂
Alla dessa beslut verkligen!! 😝


Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag fm

Det är lite roligt att sitta och titta på tvn en söndag förmiddag!
Rätt mycke roligt på tvn ju haha :P
Det är sånt man fastnar för, sånt man aldrig ser annars och sånt man inte behöver titta på igen om ni förstår.Fast samtidigt är det sånt man är lite intresserad av, iaf jag. :)
I morse var det livet på BB sen var de nått som hette Breaking Amish och nu är de Beauty and the Geek eller va de hette..
BB är ju alltid roligt å titta på :P
På breaking amish så handla de om yngre amish som ville lämna amish livet och åka till new york. Det är ett rätt sjukt liv de lever de där... Om de nu skulle ge sig av så blir de utfrysta av hela deras "by". Helt sjukt ju!!
Beauty and the geek verkar gå ut på att de är par med en snygg och en nörd sen ska de tävla par emellan och sen blir de tydligen en utröstning. Tävlingen som jag nyss såg handla om att nördarna skulle gå fram till en främlig och börja prata och sen skulle de få betyg för de sen haha 
Rätt soligt var de å se men sjuukt pinsamt ju :P
 
Just de!! Såg ju ett till program nu på fm. kommer inte ihåg va de hette men de handla om familjer (mammorna) som handla med kuponger. ENDAST kuponger, knappt några pengar alls. En mamma la ner ca 35timmar i veckan på att leta erbjudande, kuponger och göra handlings listor. Och de handla enormt mycke! De tjäna mest på att handla mycke av varje vara så de handlade 114st sömnmedels askar, typ 54 tvättmedels flaskor och typ 100 påsar krutonger! Hon hade 300 kuponger lixom!! Hon handlade för över 1000 dollar men med alla kuponger fick hon faktiskt tillbaka 8 dollar! Men eftersom affären inte gav bort pengar så handla hon kött för dem (Y) 
Hon hade lixom ett helt rum med tidningar om hon skulle klippa kuponger från!
Sinnessjukt att de lägger ner så jäkla mycke tid på de!

Det var allt onödigt för idag!
Over and Out

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()