Svårt?!!?

Hur jävla svårt ska de vara å göra lockar i håret med en plattång??!! Jag blir galen! Jag kan verkligen inte! Det ser så jävla lätt ut å alla andra kan men inte jag inte! Kanske att jag kan få till en liten lock i luggen men den blir oftast för liten eller så börjar den på fel ställe... Nu har jag stått å testat framför spegeln. Mest för å "träna" lite på de! Men inte fan går de för de!! Jag har kollat på youtube klipp om hur man gör och tom en frisör visade mig å gav mig lite tips! Men det går INTE!!!! Gaahhh!!! ;( lyckades tom bränna mitt finger mitt upp i allt :(

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Namn

 
I söndags träffade jag min kära Malin en sväng! Vi började prata om namn. Vilka namn man kan tänka sig å döpa sin barn. Vissa namn kanske man gillar men då heter nån annan de. Eller å finns de namn som någon "idiot" heter eller någon man inte tycker om. Det går de ju inte å döpa sitt barn efter en man inte tycker om?!
Så när vi satt å prata om namnen så kom vi in på att man inte vill att nån ska "Sno" sina namn man vill ha på sina egna barn. Så jag var tvungen å skicka till Milla å säga att den dan hon får barn får hon inte döpa dem till Tindra, Tilda eller Anton! För dessa namn ska mina barn ha!! Så nu vet ni läsare de också! Så jävlar den som kommer å säger att deras barn ska heta nått av dessa!! Den blir de inte lätt för! :)
Vilka namn tycker ni e fina? :)

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Rastlös

Idag har jag varit extremt rastlös! Och det blir oftast värre när solen e framme.
Hur ska kommer jag känna resten av veckan. Jobbar ju kväll så jag kommer ju ha hela förmiddagarna fria.
Måste se till å fylla dem med något annars kommer jag ju klättra på väggarna.
Trodde faktskt att jag skulle tycka det va skönt å bara ligga hemma i soffan denna dag eftersom jag först va till sälen sen jobbade jag 50 timmar på 6 dagar med sportlov och sen haft en massa kalas denna vecka!
Meen icke sa nicke!
Som tur va så ringde malin så vi tog en tur med bilen och tog en fika i nere vid sjön sen åkte vi hem hit å satt å tjata. Det var länge sen vi gjorde de så det var riktigt trevligt :)
Sen tog jag mig faktiskt en prommis.Var meningen att jag bara skulle ta en liten runda men bestämde mig halvvägs att våldgästa Ulli å Johan :P Fick mysa lite med Wilma innan de blev läggdags. När jag gick hem fick jag världens lust att springa, så jag sprang typ halva vägen hem haha tur att det var mörkt och folktomt ute ;P
Och nu sitter jag å tittar på Burlesque. Och som det känns nu så kommer jag nog orka kolla på hela filmen :)
 
Over and Out

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vitrinskåp

Jag har tänk att jag skulle ta å köpa ett nytt vitrinskåp förstår ni. Jag fick ju presentkort på ikea så jag tänkte passa på :)
Har tänkt köpa mig ett hemnes skåp men det finns ju två stycken å välja på :P en med lådor och en utan lådor! Vad tycker ni? :)

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tröttast

Tröttare än tröttast är jag just nu..
Är jäkligt trött på folk måste jag säga.
Har vart en hård vecka på jobbet (pga sportlovet) men nu är årets jobbigaste vecka över för denna gång iaf :P
Ska snart åka och hämta emmelie och sen ska vi åka hem till Filippa och magnus sväng. Hoppas de kan liva upp mig lite :)
 
Men först mat!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Födelsedag!

Igår fyllde jag hela 28 år! Jävel va gammal jag börjar bli!! :S men måste faktiskt erkänna att detta år var nog de första på väldigt många år som jag typ har "längtat" efter att få fylla år. Eller längtat å längtat, sett fram emot å fylla iaf! Inte för å få paket å så utan för att det är ju min dag. MIN dag lixom!! :) hade en bra dag igår iaf. De tråkiga va ju att jag jobba 8-16 men men.. Det borde vara obligatorisk ledighet på sin födelsedag tycker jag ;P
Hade kalas för mor, syskon och mimmi igår och kalas för pappa å dem idag. Å så fira emma mig lite när vi va uppe i sälen i helgen som förövrigt var as kul! Speciellt på lördagen ;) haha
Meen de kan vi ta en annan dag. Skulle ju skriva vad jag fick i present! :)
Fick iaf två olika blommor, en plattång, presentkort på ikea å på pause och så ficl jag e. Snygg armbands klocka :) är riktigt nöjd över presenterna! :) tack alla inblandade! :)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vct

Var till vårdcentralen i morse. Fick fingrarna ur å ringde och bokade en tid. Inge allvarligt direkt. Var bara där med mina fötter eller rättare sagt foten. Har ju stukat mina fötter ett antal gånger... Har fortfarande ont i fötterna till och från. Så då hörde jag att man kan anmäla detta till sitt försäkringsbolag. Och har man tur kanske man kan få pengar för sånnt.Återstår å se om jag kan få nått. Har iaf skickat in ett invalidetetsintyg nu. Herregud detta har tagit mig ett år typ! haha Tror jag anmälde detta till försäkringsbolaget i början av mars eller nått! :P
Aja bättre sent än aldrig heter de väl :P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vinterdojjor

Som ni vet så letar ja ju ihjäl mig efter ett par ordentliga vinterdojjor.
Har spanat in ett par på eurosko här i stan. Det är ett par bruna på timberland. Och det är faktiskt rea på dem!
Nu kostar de 799:- har kostat 1200:- tror ja.
Men nu till mitt problem... De är ju bruna lixom... :/ Men jag måste säga att det är en riktigt fin brun. Brukar inte tycka om brunt riktigt.. Men då e ju frågan om det blir snyggt med ett par bruna skor till min jätte rosa vinterjacka?!
Hade de varit svarta hade jag tagit dem på en gång :P

Så här se de ut: :)
 
Vad tycks?
 
 
Idag har jag umgåtts med Ulli å lilla Wilma hela dagen typ :)
Tog en prommis till stan, tog en omväg förbi jobbet, Tog en lunch och fika på Som hemma. Sen
kollade vi in resten av affärerna på stan. Inte så mycke å ha dock men det blev iaf två par örhängen från kicks :)
Å sen när jag kom hem tog jag tag i sånt som jag dragit ut på.
Dvs allt skräp som stod i garderoben, reklam å kartonger m.m och sen satt jag upp
nya gardiner i köket, hängde upp en ny tavla,ställde fram mina nya ljuslyktor. :)
Fint blev de!
Hann till och med baka lite cornflakeskakor :P
 
 

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Baka

Sitter å funderar på om jag orkar baka nått idag.
Måste ju ha lite kakor tills jag fyller..
Men vad ska jag baka måntro?
Jag e igentligen jäkligt trött men samtidigt rastlös. Kanske bara ska ta å laga lite mat,duscha och sen inta soffan tills jag somnar. 
Eller om jag kanske skulle ta å slänga ihop min kladdkaka med kola på :P
Ja ni hör ju vilka ilands problem jag har!?
HJälp mig?!
 

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dans

Jag är så himla sugen på dansa verkligen!! Hur kul vore de inte å få bugga å foxa lite! Måste försöka komma igång med de igen! Men jag måste hitta en karls som vill dansa med mig också! Hmmm...

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

I form

 
Jag surfade runt lite och hamnade på iforms hemsida!
Alltså jag måste säga att jag gillar dem starkt. Har alltid gjort de faktiskt. Prenumererade på dem förr i tiden. Kanske skulle ta å göra de igen. :) De skriver mycke bra saker tycker jag. Bra tränings scheman och bra kost och en massa nyttig fakta om allt. :)
Man får en massa tips och idér 
Man blir jäkligt peppad faktiskt :)
Haha vart värsta reklamen om dem nu ju :P 

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemma

 
För det mesta så tycker jag att det är skönt att åka hem. Men ibland är det skit jobbigt att åka hem..
Idag kände jag verkligen inte för att åka hem. Bara tanken på att jag behövde åka hem gjorde mig depp..
Hur kul är det att komma hem till en tom lägenhet?

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()