Mina vänner är BÄST!! <3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Viber

Viber är en jäkligt bra uppfinning måste jag säga! När de väl fungerar... Ibland går det skit bra å prata med tobbe och ibland kan vi knappt prata en minut innan de går åt helvete.. Men det är ju gratis så :P idag är en sån där dag som man inte kan prata mer än några minuter innan de blir tyst å man får lägga på å ringa upp igen. Bara för att vi är mitt uppe i en disskution och inte kunnat prata på ett tag! Störande!

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Funderingar

Ny vecka, ny dag! Ett tillfälle att styra upp livet kanske?
Får se helt enkelt :P börjar iaf med att ta en tur till Örebro med ulli wilma och johanna. Sen ska vi möta upp lenis :) ska bli mycke trevligt! Dock får de inte handlas för mycke.. Eller rättare sagt det går inte.. :( för pengarna denna månad fick gå till bilen.. :/ hur kul e de då? Men men livet e hårt ibland!
Jag e sugen på att göra nån förändring hemma också. Men vet inte vad jag ska hitta på! Tänkte att jag skulle ta och julpynta lite å så denna vecka iaf. Det kanske räcker om förändring. Just nu iaf. Känslan kommer säkert komma tillbaka när jag tar bort julgrejerna. Sen funderar jag på om jag ska ta å bli brun hårig eller om jag ska bli helt rödhårig! Vad tycker ni? :) många fundringar idag :P

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Melody Club

 
Igår blev de lite fest här hos mig! :)
Sen drog vi ner till statt och kollade på Melody Club!
Haha jag stod längst fram i mitten typ. Helt själv var jag också haha. Men jag hittade en kompis brevid mig som frågade mig hur de gick hela tiden haha Snällt ju :)
Jag blev helt mosad där en sväng.. så det resulterade i att jag fick blå märken på mina armar :)
Men det var de värt för de var lika bra som alltid :D
Har ni inte sett dem så rekomenderar jag att se dem!
Annars var kvällen väldigt lyckad förutom de väldigt olyckliga slutet :/ men men kan ju inte sluta bra jämnt?!
 
Idag fick jag finbesök också! :) Av självaste Wilma och Ulli :)
Mycke trevligt! Förutom att hon spydde på min filt och mina byxor haha Tur de finns tvättmaskin :P
Det är ju inte lätt å vara liten :)♥
Nu ska jag nog ta å hoppa in i duschen och sen bege mig till Nattis.Ska hjälpa henne å packa och sen blir de käk å film :)
 

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemma fru

Jag ska leta reda på en man med sjukt mycke pengar! Så att jag kan bli hemmafru! För jag orkar fan inte jobba!! Inte just idag iaf.. Låt mig få gå hem..!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mensvärk

Det här med mensvärk alltså.... Va FAAN ska de va bra för?! Jag har haft ganska så tur i mitt liv gällande värken. Men idag.. Idag har de varit en av de värsta i mitt liv!? Fick ont vid typ elva när jag va hos malin. Tog alvedon men de hjälpte inte så straxt efter ett fick jag sån panik att jag var tvungen å gå hem. Tog en ipren å la mig i fosterställning i soffan.. Kunde sen inte gå upp förrens efter tre.. Gjorde mig lite mat osv. Sen börja de igen?! Tog en till ipren innan de skulle bli too mutch.. Men tror ni det har hjälpt eller??! Men de e iaf inte fullt så mycke som de va förrut iaf! Haha inte de roligaste å läsa om kanske men ingen tvingar er å läsa ju ;)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag

Kan ni tänka er! Jag sitter hemma hos min far en lördag kväll och kollar på så mycke bättre! Va blire?!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Livet

Mitt liv suger! Så är de bara!?

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Kphm

Hade en super bra helg nere i köpenhamn! :) sensation white var en jäkligt rolig upplevelse! De ända som man skulle kunna klaga på e att de inte tog kort i garderoben och så hade de ingen uttags automat i närheten så jag å Johan fick gå en bra bit för å fixa de! Men men tillslut kom vi också in :) sen kunde de kanske ha varierat musiken liiite mer än va de gjorde. Men överlag så var de jäkligt häftigt. Ni som inte vet vad et är för nått så är de typ som ett jätte stort disco. Och dresskoden är vitt. Man får ha på sig en tröja med ett litet tryck på och skor och accesoarer behöver inte vara vita. Musiken som spelas är house! :) jag rekomenderar de iac :D

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Köpenhamn

Nu ligger jag här i ett rum på Omena Hotel i Köpenhamn. Brevid mig ligger emmelie å freddan å i den såkallade bäddsoffan ligger mattias å frisen! :) idag är det en tur på ströget och en tur till tobbes jobb barock. Måste ju träffa han en liten sväng när jag ändå är här. Skulle vara konstigt annars ju! Ikväll ska vi till parken stadium där sensation white ska vara :) ska bli kul å se hur de kommer å bli. Har inte direkt några förväntningar faktiskt. Så då kan de ju bara bli bra. Eller? Borde försöka sova lite till, har inte blivit så mycke sömn de senaste dagarna.. :/ over and out

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()