Vad ska du bli när du blir stor?

 
Alltså jag har lite små panik måste jag säga.
Känner inte riktigt att jag trivs med mina jobb. Det är ju inte så att jag vantrivs på jobbet det är bara de att jag känner att jag först och främst skulle vilja ha ett året runt jobb och sen mer i lön, men de vill ju alla ha iofs. Men på bowligen jobbar jag ju inte riktigt helttid..
Men va faan ska jag göra med min jobb karriär? Ska jag plugga? Byta yrke eller plugga inom restaurang?
KOmmer jag ens klara av att plugga? Känner iaf att jag nog inte skulle vilja plugga flera år. Men ett år skulle nog funka. Jag skulle nog kunna plugga samtidigt som jag jobbar på bowlingen. Då slipper jag ju lånet.
Men då är ju frågan VAD! Är lite inne på kbt teraput eller samtals teraput av nått slag. Eller jobba med autism och sådant.. Men om man skulle bli teraput av nått slag så undrar man ju om man kan få nått jobb i närheten. Känner inte att jag har lust å flytta hur långt bort som hellst.. Har ju ingen lust att plugga och sen inte få jobba som de sen. 
Hellst av allt skulle man väl vilja jobba med nån av sina hobbisar man har men jag har ju fan inga. Eller jo dans kan man väl räkna som hobby. Men det känns som om de e kört. Skulle jag ha jobbat som dansare så skulle jag ju ha dansat sen jag föddes och bott i en större stad lixom.. Att vara DJ vore nått också men de känns som om jag är för gammal för de..Reseledare vore också sjukt kul men min engelska är ju jäklig knacklig, kan ju inte va full hela tiden haha. Sen vill man ju kunna skaffa familj snart också. Så ska jag börja jobba utomlands om ett två år lixom?! Det går ju inte då..
Gaah hjälp mig!
 
 

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Peppen!!!

Hade skrivit värsta inlägget men det gick inte å publicera och då sparade jag förbi utkastet. Först fanns de där men inte längre.. Störande!! 😡😤 

Iaf så har jag suttit på balkongen eller jag sitter där nu igen! Har suttit här ute i solen och målat naglarna, läst lite och druckit en kall och god cider! Meningen var att carro skulle komma vid fyra och bju mig på en sommar drink innan vi ska dra vidare till daniel för årets grillpremiär hos honom. Men carro lyser med sin frånvaro dock.. Får väl göra mig en egen drink 😜🍸 



Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()