Gaah

Idag har det varit en sån där dag på jobbet som man stör sig på allt å alla verkligen!! Nu är jag sååå jäkla trött på det där stället! Eller rättare sagt trött på alla våra stam gästet typ! Eftersom alla är där JÄMNT så vet man ju vad folk ska skäga å vad folk ska beställa å när de ska äta osv. Man vet ju allt om dom.. Sen kan jag bli jäävligt trött på sånna som bara kommer fram å trycker upp en flaskjävel i ansiktet på en, man frågar int om man kan få lite vatten inte.. Eller folk som bara kommer fram å typ ställer sig å glor på en å tror att jag sna vetavad de vill!! Ni hör ju! Jag hart inte lätt inte ;)
Kvällen slutade iaf bra! Natti tog mig på en liten roadtripp med bra musik! :D musik botar allt fan! :) nej nu ska här sovas :) natti!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ensamt

Ibland kan jag känna mig jävligt ensam... Alla har verkligen sitt nu.. De har killar å de har barn å de har hus osv. Alla har fullt upp! Jag måste skaffa mig en hobby så att jag kan fördriva min ledighet med nått. Men vad skulle de vara då?

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

I landsproblem

Jag har nu äntligen fått svar från försäkringen gällande min fot! :) å lite pengar fick jag allt :P
Så nu funderar jag på vad jag ska göra med dem ;P Jag ska iaf köpa en cykel. Men då blir jag ju lite snål å funderar på om ag ska köpa en på biltema,en begagnad eller om jag ska köpa en helt ny cykel. Har ju hittat en rosa å fincykel men den kostar 4000kr typ å en på biltema kostar 2000 kr. Hmm
Sen  funderar jag på om jag ska köpa en ny dator också. De har jag funderat på länge nu. Men då kommer ju problemet, vilken dator ska man köpa?! Finns ju en hel uppsjö ju!!
Snacka om ilandsproblem :P
 
Nu ska jag slå på en film och käka lite chocolate ;)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jogga

 
Nu ni har jag varit jääävligt duktig!
Emma släpade ut mig på en joggingrunda. Det slutade med att vi sprang 5,83km!! :)
Å de e inte dåligt för att vara mig!
Så nu känner jag mig stolt faktiskt.
Nu efteråt känns de ju super skönt. Speciellt idag när jag trodde att jag inte orka med ett skit. Somnade tom i soffan när jag kom hem från jobbet.. å de e ju inte heller vanligt för mig.. så trött är jag....
 
Nej de va allt för denna gång! Nu blire några avsnitt av skilda världar :P

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Motivation

Min motivation är som bort blåst... Att det ska vara så jävla svårt att ge fan i allt sött och så är de tydligen jävligt svårt att börja träna!! Jag blir seriöst så jävla trött på min själv verkligen..
Hur ska jag kunna ta tag i mitt liv?? För detta funkar inte!

Permalink Linda Kommentarer (0) Trackbacks ()

Yeah!!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fikar

Just nu sitter jag å fikar med lilla Wilma och stora Ulli ;) eller ja.. Jag sitter här å ulli byter blöja ;) ska snart ta oss en prommenad till tomas zoologiska tror jag :) sen måste jag gå hem å städa och packa de sista. Åker ju till sälen i morgon! :D

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Suck..

Det finns så jäkla mycke jag vill göra verkligen. Det handlar om resor och köpa grejer som jag behöver/vill ha. Men jag blir tokig på att varken pengarna eller tiden räcker till... Känns ju som om man jobbar jämnt men inga pengar får man. Jag blir GALEN!!!? Jag har ingen ro i kroppen heller...

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Loka brunn

Idag fyller min mor hela 50 år!! :) så idag har vi firat henne med en heldag på loka brunn. Hur mysigt som hellst. Hon visste inte va vi hade på gång å när vi kom dit fick hon en helkropps massage med gyttje bädd och en pedikyr. Sen käka vi jäkligt god mat och badade i deras pooler. När vi kom hem käkade vi thaimat från den nya restaurangen. Den fick helt klart godkänt den med så den blire fler gånger :)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Apr. 06, 2013

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

..

Min familj e rubbad..! Så e de bara!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idatejoo

Jag har sagt de förr å jag säger de igen! Alltså jaqueline joo säger de rätta grejerna verkligen!! Detta hade hon skrivit i sin app nu :)

NY: Singellivets fördelar

Gräset är nästan alltid grönare på andra sidan. Vilket innebär att du som singel kanske inte gör annat än drömmr om parlivet dagarna i ända. Men stanna upp ett tag – och inse hur jäkla skönt du har det faktiskt! Här är 12 fördelar med just ditt liv, fördelarna som de som är i förhållanden bara kan drömma om.

1. Du styr över tv:n helt själv

Hur skönt är det inte på en skala att få ha fjärrkontrollen helt i fred? Och kunna vältra sig i töntiga program som bara du älskar? Och ingen jäkel som lägger sig i.

2. Du kan prata i telefon med dina vänner 3 timmar i sträck

Och det helt utan gnäll, klagomål, utskällningar eller minsta uns dåligt samvete.

3. Du slipper bry dig om att vara fräsch

Om du vill kan du ju faktiskt skita i att duscha på hela helgen – ingen kommer märka att du stinker så länge du stannar innanför hemmets stängda dörr.

4. Du behöver aldrig tänka på sexiga underkläder

Bara vid särskilda tillfällen, då tänker att "i kväll ska jag minsann ut på stan och få till det". Men övrig tid kan du sitta där i dina urtvättade mormors-trosor och hängiga farfars-kalsipper. För vem skulle kunna skvallra?

5. Du kan jobba hur mycket du vill

Utan att få skit för att du aldrig är hemma i tid. Och kanske blir du stenrik på kuppen – who knows? .

6. Du kan skita i disken for life

Den kan stå och bli intorkad hur länge som helst. Du kan ju alltid springa ut och köpa nytt porslin. Ditt liv. Ditt kök. Din skit. Vem bryr sig?

7. Du får ligga med vem du vill när du vill

Utan att vara otrogen och få en käftsmäll på köpet. Om du kommer till, vill säga.

8. Du kan sitta på toa i timmar

Om det är nåt du gärna gör? Du behöver inte stressa, oroa dig för att det tar tid eller att det ska lukta.

9. Du kan välja att bara umgås med kul folk

Och slipper bli påtvingad svärföräldrar från helvetet och tråkiga par-middags-kollegor du bara "måste" komma överens med för din älsklings skull.

10. Du kan Facebooka dygnet runt utan misstro

Ingen kommer någonsin ifrågasätta vad du sysslar med när du sitter timtals och spionerar i okända perosners fotoalbum - du har inga förpliktelser till nån och kan snoka runt bäst f*n du vill.

11. Du får hela sängen för dig själv

Ingen som knuffar till dig mitt i natten, snor ditt täcke eller slänger ett tungt ben över din kropp. It's just you and the bed honey! Och du kan breda ut dig hur mycket du vill... Mmmmm...Zzzzz.

12. Du kan äta fil och flingor till middag

Två magar som ska mättas innebär också en hel del planering. Två viljor, två olika matsmaker och två dygnsrytmer när maten bör ätas = onödigt tjafs ibland. Tänk vad skönt du har det som singel, är du trött och kylen ekar tom kan du faktiskt nöja dig med en skål fil med flingor – helt utan diskussion huruvuda dte är nyttigt eller mättande eller ej.

««« I date Joo »»»

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()