Pengar!!

 
ÅÅHH vilket uppvaknande jag fick i morse!!
Hade fått mail från Våtsjön med mitt lönebesked! :D
Hade totalt glömt bort att jag skulle få lite lön därifrån denna månad också!
Jävel va gött!! :D
Hoppas jag kan lägga undan dessa nu till en resa eller nått! :)
 

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Att söka jobb

 
 
Jag är som sagt sugen på att få ett nytt jobb. Tror de iaf.
Men jag håller iaf ögonen öppna och söker nått om jag hittar nått som verkar intressant.
Men när man kan ju få krupp på vissa sökningar. Sökte just ett på jensen och det var genom deras hemsida. Då skulle jag ju skriva i namn och ladda upp bild och CV m.m. Sen skulle jag även sitta å skriva i alla meriter. Men då är ju min fråga: vad fan är de för vits å sitta å göra de när man ändå bifogar sitt CV. Allt står ju i mitt CV. Eller är det bara jag som är ute och cyklar?!
Det enklaste är ju att bara skicka iväg ansökan genom mailen och bifoga sitt CV.
Fast inget som har med en ansökan att göra är ju lätt direkt...
Svårt att skriva både ansökan och CV och personligt brev ska vi ju inte prata om!!
Skitsvårt ju...!
Men men man kanske lär sig tillslut!
 

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kluven

Jag känner mig kluven just nu måste jag säga.
Ena sidan av mig vill bara sälja allt å dra utomlands och bara va. Göra de med känner för studen lixom.Orkar inte jobba... Känner just nu att mitt jobb inte ger mig nått. Jag blir bara så jäkla trött på alla människor därborta... Skulle kunna tänka mig att flytta till Örebro faktiskt.

Andra sidan av mig vill bara hitta en pojkvän och slå mig till ro typ. Men då menar jag inte att jag ska sitta och glo hemma dagarna i ända. Vill bara ha nån att göra roliga saker med. Ha nån att komma hem till lixom.Och barn vill ja ju ha. Men samtidigt vte jag inte om jag är villig och ge upp mitt liv som jag har nu. Jag har ju sååå sjukt jävla roligt :P
Men som ni hör så är ja ju rätt kluven...What to doo?Kanske att jag skulle ta och börja skriva lite blogg igen. Lite oftare alltså :)

Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sommar 2013

Denna sommar har nog varit den bästa sommaren i mitt liv skulle jag tro! 
Har haft så jääävla roligt. jag har fan varit överallt. Jag har varit i gbg och gått på summerburst, i Sthlm har jag avrit två gånger, ena gången var ag på grönan och kollade på the sounds och andra gångern var jag på allsång på skansen. Sen har jag varit en hel del och festat i örebro :) Känns som om jag bara varit hemma när jag jobbat. Nu sist var jag i gumbet i turkiet en vecka!! Sååå jävla sjukt roligt var de där också!.:D
Men nu har hösten kommit.. Så nu är det dags att få in alla rutiner igen. Känns sådär faktiskt.. 
Nu har jag börjat på bowlingen igen.Jobbar dag denna vecka. Men nu börjar vi inte förrens kl 9 på morgon! Tänk att den där timmen gör så jäkla mycket! Det tråkiga är ju att jag förlorar ca 10 timmar/ mån.. men men.
Håller på att leta nytt jobb faktiskt.Har sökt en hel del både idag och igår. Får se vad det blir! Eller om jag kanske skulle ta och plugga nått. Fast då skulle jag vilja plugga på distans så att jag fortfarande kan jobba. Men då är ju frågan för vad man ska plugga.
 
Hade ett jäkligt givande samtal idag med Emma och Amanda.Vart lite inspererad och taggad på att utmana mig själv lite! Känner att jjag är lite taggad på att ta tag i min engelska. Va jäkligt duktig på engelskan nu när vi va i turkiet :P
Känner att jag skulle kunna sälja allt jag äger just nu! haha
Min bil måste jag nog sälja... man kan ju säga att bilen och jag inte är överens just nu.. :@
Å så kanske jag kan klara mig utan bil ett tag och kanske få lite pengar över. Fast samtidigt är de jävligt gött å ha den där bilen.Kanske får köpa en mindre och billigare bil :)
Får se vad de blir helt enkelt..
 
Det känns bra nu!

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()