Tårar..

 
Idag har det varit en jobbig dag..
Mycke tårar.. :(
Men snart är denna dag över och vi kan fortsätta med våra liv..

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nyår

Som ni vet så är ju jag den som brukar vilja styra upp saker och ting!
Fast ibland tycker jag att det är lite träligt.. Speciellt när man inte får nån direkt gehör. Men är folk bara sugna å kan bestämma sig på en gång så e de ju jätte roligt :)
Fast folket kanske inte uppskattar mina idér iofs?!
Haha de har ju aldrig sagt nått :P sååå så länge de inte säger nått kör jag på! ;)
Men nu har jag ju fått en liten plan. Eller plan å plan. Jag försöker hitta på nått man kan göra på Nyår! Nån som har nån idé? :)

Permalink Linda Kommentarer (1) Trackbacks ()

Turkland!

 Tänkte bjuda på några bilder från turkland! :) Bilderna får tala för sig själv :P
 
 

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dåligt..

... Av mig. Jag har inte bloggat på evigheter ju!! Men jag har ju haft en veckas semester i Kusadasi/Turkiet :) Och precis innan de gick min kära morfar bort.. :(( <3 Men han har de bättre nu.. Semestern va super bra! Perfekt väder! Hade dock en dag som var jäkligt molnig men de regna iaf inte så ska väl inte klaga :P Annars e de väl som vanligt. Har haft en jäkligt trist å dålig dag idag bara.. Men de måste man väl ha ibland.. Har iaf vart duktig och gjort en smörgåstårta och städat mitt hem. :) Nått vettigt måste man väl göra :) Igår åkte jag in till örebro och käkade på jensens med Lenis. Vi slog till på tre rätters! Billigt var de ;) Å jäkligt gött men jag vart verkligen as mätt haha Efter de blev de bio med Lenis, Nattis, Emma och Jojje. Vi såg Bitchkram. Rekommenderar den! Snart ska jag iväg på en liten myskväll till Filippa och Magnus. Ska bli mycke trevligt :) En vit helg till alltså! ;) Over and out

Permalink Linda Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sverige

Det är fan svinkallt här i sverige!! De va inge vidare å landa i ett nollgradigt sverige i natt inte.. Å de kändes ännu värre när vi kom till bilen å behövde skrapa rutorna :/ men de va jävligt gött å komma hem å krypa ner i sin mjuka säng med en normal kudde och ett gosigt täcke ;) å de va lika skönt å krypa ner i sängen idag med :P men från och med i morgon kommer allt vara som vanligt igen.. Ska jobba 7 dagar i sträck nu :/ men men vad gör man inte för lite sol ;)

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

;(

Usch detta blir ingen rolig dag. Kommer bli en tuff dag.. Ingen dag man vill skriva i historien.. Vet inte hur jag känner mig.. Är iaf lättad.. Känner både ledsen och glad. Ska jag gråta eller ska jag vara glad. Har två saker å vara glad för och en för att vara jätte ledsen över...<3

Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()